Sherbim Ruajtje - Rogat Security

Si arrihet siguria në objektin tuaj

1

Hapi i parë

Plani i sigurisë
2

Hapi i dytë

Vendosja e rojeve në objekt
3

Hapi i tretë

Vendosja e sistemeve të monitorimit dhe akses kontrollit
4

Hapi i katërt

Verifikimi nga salla operative
 • Plani i sigurisë 1

  Specialistët tanë bëjnë një plan të plotë të sigurisë për pikat e dobëta dhe të forta të objektit. Plani përfshin tre pika; sigurinë, shëndetin dhe mjedisin.
 • Vendosja e rojeve në objekt 2

  Rojet e Sigurisë së “RO.GAT Security” kanë aftesi të provuara për të garantuar mbrojtje të larte, si për sektorët publikë, edhe për ato private. Ne jemi të specializuar në integrimin e shërbimit të rojeve të armatosura me uniformë me atë të personelit dhe shërbimeve të paarmatosura, duke shfrytëzuar të rejat e fundit të teknologjisë së shërbimeve të sigurisë në dispozicion, duke qëndruar krah për krah me ndryshimet e vazhdueshme në këtë mjedis të teknologjisë së larte, për të ofruar zgjidhjet me kosto-efektive dhe efikase të mbrojtjes, për secilën nga nevojat specifike të klientëve.
 • Vendosja e sistemeve të monitorimit dhe akses kontrollit 3

  I gjithë objekti pajiset me sisteme monitorimi me kamera dhe akses kontrolli.
 • Verifikimi nga salla operative 4

  Salla operative është një nga strukturat më të rëndësishme të shërbimit tonë ndaj klientëve, që bën të mundur ndjekjen e problematikës dhe dinamikës së shërbimeve në ruajtjen dhe sigurimin e objekteve publike apo private të klientëve, sigurimin dhe mbrojtjen e jetës dhe shëndetit të personave fizikë, shtetas shqiptar apo të huaj si dhe gjatë transportit të vlerave monetare, materiale dhe sendeve të çmuara.

Ne ofrojmë shërbim ruajtje për ju dhe biznesin tuaj

Trajnimi dhe teknologjia e fundit qe ofron Ro.Gat u mundëson specialistëve tanë të pajisen me mjetet e duhura për të siguruar fizikisht persona, kompani, institucione shtetërore dhe kategori te tjera.
grup-gatshem-ro-gat-security-min

Grupet e gatshme

Janë në dispozicionin tuaj në raste incidentesh. Ata janë më të kualifikuar dhe të aftë të zgjidhin situata nga më të vështirat.

grupet-gatshme

Roje objekti

⁠⁠⁠Të specializuar për t'u kujdesur për sigurinë e objekteve dhe në raste emergjencash lajmërojnë qendrën e kontrollit.

Ne japim profilin e sigurisë dhe specialistët e duhur për të permbushur kërkesat tuaja

qendra-kontrollit-min

Qëndra e kontrollit

Monitoron me kamera cdo objekt dhe në raste urgjencash udhëzon grupin e gatshëm për në vendin ku është e nevojshme prezenca e tyre.

rogat-security-transport

Transport të personave ose objekteve të rëndësisë së lartë

Transportin e armëve, vlerave monetare dhe objekteve me rëndësi të lartë me makinë të blinduar dhe të shoqëruar nga rojet e Rogat.

Falë sigurisë maksimale, cilësisë së shërbimit dhe bashkëpunimit që ofron Rogat Security, shumë institucione financiare dhe organizma ndërkombëtare besojnë tek ne për këtë shërbim

 • Ambasada

 • Organizata Ndërkombëtare

 • Institucione Shtetërore

 • Qendra Tregtare

 • Qendra Industriale

 • Magazina

 • Hotele

 • Kompani

 • Banka

 • Vila Private

 • Qëndra biznesi

 • Zyra private