Rogat Security
 

Dëshironi më shumë informacion?

 

Ne jemi profesionistë të sigurisë

E themeluar që prej vitit 1993, nga Oficeri me përvojë i Policisë, z. Begator MANE, ”RO.GAT SECURITY”, vazhdon të jetë një kompani lider në fushën e sigurisë, duke njohur arritje të njëpasnjëshme në aktivitetin e saj. Sot “RO.GAT SECURITY” operon në të gjitha fushat e sigurisë, në të gjithë territorin Shqiptar.

Avantazhet tona

 • Stafi përbëhet nga ish punonës të forcave speciale që kanë shërbyer brënda dhe jashtë vendit, shërbimeve inteligjente, Forcave te Armatosura dhe institucione të tjera të lidhura me fushën e sigurisë.
 • Teknologji dhe pajisje të fundit që bëjnë të mundur sigurimin maksimal të objekteve.
 • Eksperiencë ndërkombëtare.
 • Ambasada e Republikes Federale te Gjermanise nenshkroi nje kontrate sigurie me "Rogat Security" ne nentor te 2011 e perbere nga sherbime sigurie me prezence fizike ne ambientet e Ambasades.
  Ambasada u pajis me personel te veshur me uniforma te standartizuara dhe punuan sipas turneve te para caktuara dhe ne raste problemesh beheshin zevendesime pa vonesa. Stafi ishte edukuar dhe permbushte detyrat deri ne fund.
  Nga eksperienca jone, rekomandoj sherbimet e Rogat Security.
  Jurgen Lubczyk
  Drejtor i Administrates - Ambasada e Republikes Federale te Gjermanise ne Shqiperi
 • Kompania "Rogat Security" ka realizuar sipas kushteve te kontrates me objekt "Ruajtjen dhe Sigurimin Fizik" te objektit te Rezidences se Ambasadorit te Zvicres ne Tirane nga muaji tetor i vitit 2002 e ne vazhdim.
  Ambasada e Zvicres falenderon kompanine "Rogat Security" per bashkepunimin e shkelqyer gjate ketyre viteve.
  Evis Kollari
  Shefe e finances, administrates dhe personelit - Ambasada Zviceriane ne Shqiperi
 • Kompania "Rogat Security" u selektua nga procesi yne tenderues per te dhene sherbime sigurie per zyren e Bankes Boterore qe nga qershori i vitit 2004.
  Gjate kesaj kohe kompania ka qene shume bashkepunuese dhe ka permbushur me sukses te gjitha detyrat e kerkuara.
  Tahseen Sayed
  Banka Boterore
 • Kompania "Rogat Security" eshte perzgjedhur per sigurimin e ambienteve te Ambasades se Spanjes ne Tirane nga viti 2006 e ne vazhdim. <br/> Gjate periudhes se kontrates, sherbimet e ofruara nga "Rogat Security" kane qene ne perputhje me kerkesat e Ambasades dhe nuk ka pasur asnje problem ne sigurimin e ambienteve tona.
  Ignacio Marques Sese
  Drejtor i Administrates - Ambasada Spanjolle ne Shqiperi